27 Ocak 2014 Pazartesi

League of Legends Kış Sezonu Finali Televizyon'dan Canlı Yayınlanacak!!

 Türkiye’nin öncü dijital yayın platformları arasında yer alan ve sporun her dalını takipçileri ile buluşturan D-Smart, League of Legends kış finalini naklen D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD’den yayınlayarak Türkiye’de eSpor yayını yapan ilk yayıncı ünvanını almaya hak kazanacak.

Turnuva esnasında D-Smart ve Riot Games’in izleyicilere ödül puan sürprizi olacak.

Naklen yayın sırasında, D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD ekranlarında çıkacak olan özel kodlarla, izleyiciler www.dsmart.com.tr/lol adresine yönlendirilecekler. www.dsmart.com.tr/lol adresine bilgilerini doğru giren izleyiciler, 3 günlük IP puan takviyesi kazanacaklar.

Türkiye’deki eSpor takımlarında yer alan oyuncuların, milli sporcu olma yolunda önleri açılıyor!

Strateji oyunlarının heyecanını, rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren, çevrimiçi, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla her seviyedeki oyuncunun sıkılmadan oynayacağı bir web oyunu olan League of Legends’ın kış turnuvasına, Türkiye ilk kez ev sahipliği yapacak. 1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve heyecanla beklenen bu turnuvanın 2 Şubattaki finalini 78. Kanal Smart Spor2 ve Smart Spor 2 HD’den ekrana getirecek olan D-Smart, Türkiye’de eSpor yayını yapan ilk yayıncı ünvanını elde edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından resmi sporcu lisansı verilen oyuncuların yarışacağı bu turnuva ile diğer ülke sporcuları gibi Türkiye eSpor oyuncuları da, dünya arenasına çıkabilecek. Alınan resmi lisanslarla artık Türkiye’deki e-Spor takımlarında yer alan oyuncuların, milli sporcu olma yolunda önleri açılmış oldu. Ülkemizde hızla yaygınlaşan dijital oyunlar, bu gelişmeyle birlikte bir spor dalı olarak tanınabilecek. ''

16 Ocak 2014 Perşembe

1780 RP Kodu !!!!

Evet gençler, söz verdiğimiz gibi bugünde 1780 RP kodu dağıtacaktık. Sponsorumuz RP'mizi yolladı. Hızlı olan kişi kazansın!
Kodumuz;

REP-TR-1780-WGFWFN6RSABV6P5Y

Kodumuz budur, yapmanız gerekenler bu kod e-pin kodu olduğundan ilk olarak Mağazaya giriyorsunuz. Oradan RP satın al bölümüne giriyorsunuz. Gelen seçeneklerden e-pin olanı seçiyorsunuz ve kodu yapıştırıyorsunuz. Hızlı olan kazansın! 1 ay içerisinde bir tane daha ya 400 RP yada 1780 RP kodu dağıtacağım. Sayfayı iyi takip eden o kodu kazanıcak!

Not: Kazanan arkadaş ss'ni sayfamıza atarsa sevinirim :)

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

11 Ocak 2014 Cumartesi

Riot'tan Lissandra ve Kantaşı Lissandra Örnek Oyunculara Hediye!



Riot Games oyuncularını ödüllendirmeyi seviyor. İşte Lissandra paketi kazanmak için yapmanız gerekenler.

Riot Games'in yeni başlatığı uygulama da kazanan sihirdarlara Lissandra ve Kantaşı Lissandra Kostümü hediye ediyor.
Peki bu uygulama nedir?
League of Legends’de diğer oyunculara örnek teşkil edecek davranışlar sergileyip takdir gören oyunculara, oyun içindeki olumlu davranışlarını takdir etmek için bir uygulama. Haftada bir güncellenecek Örnek Oyuncular listesine girmeyi hakeden oyuncular, her hafta ödüller kazanacaklar. İşte yeni haftanın örnek oyuncuları: http://tr.leagueoflegends.com/ornek-oyuncular .
Bu sıralamadaki oyuncular neye göre seçiliyor?
Bu listedeki oyuncular, oyun içinde istikrarlı olarak sürdürdükleri örnek davranışlarla diğer oyuncuların takdirini toplayan ve Sihirdar Kanuna uyan oyuncular arasından seçiliyor. Bu oyuncular belirli kriterlere göre sıralanıyor.
 
Peki bu sıralama ne sıklıkta güncelleniyor?
Örnek Oyuncular listesi her hafta güncelleniyor. Birden fazla hafta sıralamada kalan oyuncular, isimlerinin yanına ‘Kıdemli’ simgesi kazanıyorlar.
Örnek Oyuncular ne gibi ödüller kazanıyor?
Örnek Oyuncular, sayfada belirtilen o aya özel kostüm/şampiyonu kazanıyorlar. Sıralamada birden fazla haftadır yer alan ‘Kıdemli’ oyuncular ise 1. haftadan sonra her hafta 3 Günlük IP Takviyesi kazanıyorlar. Örnek oyuncularımıza verilecek ödüller ayda bir sıfırlanıp, verilen ödül değişecektir.
Örnek Oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek ve listeyi görmek için programın sayfasına göz atın: tr.leagueoflegends.com/ornek-oyuncular

Evet Gençler, bu uygulama sayesinde Riot Games Cidden sizi ödüllendiriyor. Örnek oyuncu olursanız gerçekten rahat bir şekilde kazanabilirsiniz bu ödülleri! 4. Sezonda örnek oyuncular sürekli ödüllendirmeyi düşünüyor Riot Games. Kısaca örnek oyuncu ol, ödülleri kap!

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

10 Ocak 2014 Cuma

Özel Hafta Sonu Support İndirimleri!


Sihirdarlar!

Sadece Türkiye Sunucusu’na özel hafta sonu indirimleri ile karşınızdayız! Bu haftanın indirimleri, tamamen destek rolündeki şampiyonları kapsıyor.10 Ocak 23:59’da başlayıp, 12 Ocak 23:59’da sona erecek bu kampanya.

İndirime Giren Şampiyonlar:
  • Sona
  • Zyra
  • Lulu
İndirime Giren Kostümler:
  • Guqin Sona
  • Alev Alev Zyra
  • Çılgın Lulu

8 Ocak 2014 Çarşamba

Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu


Bu haftanın ücretsiz şampiyon rotasyonu:

  • Amumu
  • Blitzcrank
  • Fidlesticks
  • Jax
  • Malzahar
  • Brand
  • Shyvana
  • Zyra
  • Lucian
  • Jinx
Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!

6 Ocak 2014 Pazartesi

Duyuru:16 Ocak'ta 1 tane daha 1780 RP kodu verilecektir.

Evet gençler bundan önce 1780 RP kodu dağıtmıştım. 16 Ocak'ta 1 tane daha 1780 RP kodu vereceğim. Diğer verdiğim RP kodu çok fazla ilgi gördü, ama maalesef tek bir kişi kazandı. Büyük ihtimal bu RP kodu'da çok fazla ilgi görücek. Bu yüzden kesinlikle sayfayı takip etmelisiniz. Sayfayı takip eden kişi 1 adım daha önde olacaktır. En hızlı olan RP kodunu yazıp kazanacaktır.

16 Ocak'ta bir makale daha yayınlacağım. O makalede bütün gereken herşeyi anlatıp kodu vereceğim. Şimdiden herkese bol şanslar!

Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!



Şampiyonluk Ligi 6. Hafta Puan Durumu!

Şampiyonluk Ligi 6. Hafta Puan Durumu

Şampiyonluk Liginde 6 haftayı geride bıraktık. Artık Kış Mevsimi Finali geliyor. Şampiyonluk Ligindeki tüm takımlara başarılar diliyoruz!

3 Ocak 2014 Cuma

Şampiyon ve Kostüm İndirimi

Gençler uzun bir dönem sonrası tekrardan sizlerleyim. Artık siteyi dahada dinamikleştiriceğiz. Neyse konumuza gelelim. Bu 03.01 - 06.01 arası şampiyon ve kostüm indirimleri şunlardır;

Şampiyon İndirimi:

  • Vi       
  • Yorick
  • Morgana
Kostüm İndirimi:

  • Mitolojik Cassiopeia 
  • Barbar Sion
  • Korkunç Gangplank
Bu 3 günlük indirimler bunlardır. Adalet Meydanlarında Görüşmek Üzere!